Post by globbevacesshar on Feb 7, 2022 1:11:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ לפרוץ עוד קריסטלים ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
סבבה
המשחק הזה מדהים, אני באמת נהנה ממנו ומהמכניקה. עם זאת, יש בעיה מסיבית. כורי הזהב צריכים לצבור זהב במצב לא מקוון, אני מניח, כן? ובכן, בכל פעם שאני פותח את האפליקציה, זה כאילו מעולם לא אספו זהב בכלל. זה מרגיז מאוד ועד שזה ייפתר, אני אסיר את ההתקנה של המשחק הזה
אני לא יכול להתחבר לשרת בכל פעם שאני מנסה ליצור גילדה חדשה. כמו כן, מדוע הביקורת שלי נמחקה? רק רציתי ליידע את Raon Games על הנושא הזה. גם ה-WiFi שלי כל כך מהיר שתכונות אחרות שדורשות WiFi עובדות מצוין חוץ מיצירת גילדה חדשה ואחרי כמה ניסיונות המשחק פשוט קורס. ידרג 5 כוכבים לאחר תיקון הבעיה.
רים כסף כשהמשחק כבוי אז זה אוכל לך את החיים
שיחקתי בו לפני שנים כשלא היית צריך לקנות קרב אוטומטי, חשבתי שאשחק שוב אבל עכשיו אני רואה את המשכורת שלו לשחק. חבל שמשחק מהנה שכזה נהרס בגלל תשלום עבור קרבות אוטומטיים.
זה המשחק הכי טוב שראיתי!!!!!!!!!!!!!!
הם שינו את הספרייט של הרפש הסקסי, ואני רוצה אותו בחזרה.
שיחקתי במשחק הזה הרבה ומעולם לא נתקלתי בבעיות או משהו שהרגיז אותי אבל כרגע נראה שמשהו הוא איזושהי בעיה שממשיכה לגרום למשחק שלי לקרוס ואני אפילו לא יכול לצאת מהמשחק כדי לסגור אותו ולהפעיל מחדש. אשמח אם תתקן את זה.
משחק מגניב, איך בועטים במנהיג שבט לא פעיל?
אני לא יכול להתחבר לחנות אז אני לא יכול לקרב אוטומטית או לעשות את הדברים החשובים שאני צריך כדי להתקדם, אני אוהב את רעיון המשחק אבל כמות הגלים שאתה יכול להתקדם היא פשוט מטופשת כמו שהייתי צריך להניף 130k בפעם הראשונה בזמן שהתקנתי את זה וזה הגל הגבוה ביותר במשחק שהשגתי או אפילו יכול לחשוב עליו, כדי להגיע לשלבים גבוהים אתה יכול לתת לו לפעול אוטומטית בן לילה! גלים צריכים להתקשות מעט יותר מהר כדי להפוך אותו למאתגר יותר אז זה לא משעמם, אבל אוהב את מערכת ה-Leaderboard, נותן דירוג עולמי
היה משחק די טוב עד העדכון האחרון שבו הם התחילו לגבות $9.00 דולר עבור משבצת גיבור נוסף, זה משהו שצריך להיות נתון למצוא דרך אחרת להרוויח כסף מהמשחק.
המשחק הזה יפה מעוד
משחק נהדר אלא אם כן אתה צריך לקנות טלפון חדש. ניסיתי לטעון את הנתונים השמורים שלי מספר פעמים. המשחק אומר להתקין מחדש את המשחק וזה אפשרי רק אם תסיר את ההתקנה תחילה. ובכל זאת אני עדיין צריך להתחיל מחדש מאפס. ניסיתי להתקין מחדש וגם פשוט להפעיל מחדש. ניסיתי לטעון מחדש את המידע שלי לא מעט פעמים עכשיו וכלום. שעות של התקדמות, מנהיגות החמולה שלי והכל אבוד לחלוטין. אם המפתח יכול לעזור לי לאחזר לי נתונים, אני אעדכן את הדירוג.
Grow Castle - Tower Defense Arcade adgm
אני אישית אוהב את המשחק אבל אחרי גל 400 כבר לא מוסיף לצפייה כדי לשדרג וכן אני שונא מוסיף אבל 5 שניות תוספות אני יכול לחיות איתם ואנחנו יודעים כמה חמדנים אתם סווינים בכל מה שקשור לפלדת כסף כנה של אנשים אז למה לקחת את התוספות רָחוֹק
STRIKERS 1999 Arked fmkk
נמאס די מהר
עוד משהו חוץ מלעצבן את המשחק?
הייתי מעריץ של המשחק הזה בעבר, והפסקתי בשנה שעברה בגלל לוח הזמנים העמוס שלי, וכשחזרתי, הפכתי פתאום ל-CHEATING USER. מה לעזאזל? אפילו לא ידעתי שבגידה אפשרית במשחק הזה. אני לא יכול יותר לשחק דברים אחרים של previledge כי הם תייגו את החשבון שלי כמשתמש בוגד. הרגשתי שבזבזתי את כל זמני להגיע ליותר מ-300+ לרמה.
יש לחדש גרפיקה טובה וצמרמורות אחרות למציאות שלה. שיפורים נחמדים
משחק ממש טוב אבל קל מדי לפעמים. ממש אהבתי את זה
משחק מזדמן לגיימרים לא מזדמנים. ברגע שהוא מגיע להצטרף לשבט, הוא מאבד לגמרי את הכיף שלו מכיוון שמאסטרים של הגילדה מתעקשים ש"גיימרים פעילים" יישארו בגילדה שלהם. לעובד המשרד שיכול להפעיל אותו ברקע בזמן העבודה. אחרת זה חסר טעם להיות בגילדה. בסביבות Lvl 150 עבור כל יחידה וגיבור, הוא נהיה איטי מכדי לעשות משהו מבלי שהוא ילחם אוטומטית במשך שעות ברקע, שעבורם ספירת הגלים נמשכת רק בזמן שאתה מקוון. נהדר להתחיל איתו!
השלבים קלים מדי
Grow Castle - Tower Defense Arcade nbj
זה משחק טוב, קל לשחק והמסע האופציונלי ''איפה הגיבור'' עובד! אתה פשוט גרוע בזה. לא, יש נושא חשוב יותר, שאפילו גרם לי להפסיק לשחק... איבדתי את השמירה של החשבון שלי אחרי באג: כשהתחברתי מחדש לחשבון איבדתי את כל ההתקדמות שלי. בבקשה תקן את זה... ובבקשה תחזיר לי את החשבון שלי. חוץ מזה המשחק טוב. התקלה המתוארת שם למעלה היא הדבר היחיד שגרם לו לאבד 2 כוכבים. תודה שקראת את התגובה הזו והמשך יום נעים!
טוב
המשחק הזה הוא למעשה די כיף אבל אל תשכח מה הדברים העיקריים שאתה תמיד עושה במשחק הזה, לשחק, לחכות, לקנות פריטים במשחק ולחזור על זה כמו משחק סרק
משחק טוב מאוד, באמת חופשי לשחק עם מודעות פולשניות וכאלה. אתמוך ככל שאוכל.
נראה משחק מאוד פשוט אבל מאוד ממכר. שווה לנסות.
משחק נהדר. הכי טוב בסגנון הזה שמצאתי עד כה. אבל לפי רמת שחקן 400 זה פשוט טחינה ללא דברים חדשים מלבד כישרונות לפתיחה. רק רע חייב להשאיר את המשחק פעיל בקרב אוטומטי במשך שעות כדי להתקדם. רשימת משאלות, אפשרויות נוספות לקו אחורי מלבד תותחים או קשתים. כיתת נשק חדשה לגיבורים פסיביים כמו מגן כחול או להקת אורק. זה משפיע על הבסיס עם סטטיסטיקות גריי אפילו. דרך לקפוץ עוד גלים. כגון עד עשירית מהסכום הנוכחי שלך. משחק טוב. ימליץ.
אני כל כך אוהב את המשחק אני הולך לשחק את זה כל היום אבל כשאתה מפיל את הטלפון שלך הוא מתאפס מיד אז אני בודק אז הוא נח בבקשה תקן את המשחק אז זה לא יהיה כך
אוהב את זה, בבקשה הפוך את גולם מאסטר 750%
אני רוצה לשלם לך $50.00 USD כדי להסיר את המודעות במשחק שלי ועדיין לאפשר לי לתבוע את המטבעות. עד שתתקבל הצעה זו, 4 כוכבים יישארו.
חחח
מקל
משחק מדהים! מכור מאוד. יש לי רעיון למצב גיהנום, על כל x מיליוני נזק תקבל אבן חן, או על כל דקת הישרדות תקבל אבן חן
היה משחק הגון עד שהתחיל המיני-משחק של BS "מתנה" וכעת הוא חוסם את היכולת לשחק את המשחק בכלל. בהתחשב במספר הביקורות שאומרות את אותו הדבר נראה שזה איכשהו לא נחשב לבאג. הוסר.