Post by globbevacesshar on Feb 7, 2022 1:04:31 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STRIKERS 1999 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικούς πολλούς πόρους ▞▞▞
▞▞▞ STRIKERS 1999 2022 version ▞▞▞
Το πολύ ωραίο μου θύμισε τις μέρες που παίζω arcade
συνθλίψει την εφαρμογή
Φέρνει πίσω τόσες πολλές διασκεδαστικές αναμνήσεις και όμορφες στιγμές παίζοντας αυτό το παιχνίδι! Το νούμερο 1 παιχνίδι μου όταν ήμουν παιδί.
Τα γραφικά και το fx είναι καταπληκτικά.. ειδικά τα χειριστήρια
Γιατί δεν υπάρχουν απεριόριστα διαμάντια
Πρεπει να κανω διαιτα
Καλός
συναρπαστικός
STRIKERS 1999 आर्केड गेम eti
τόσες πολλές διαφημίσεις. Δεν με πειράζει παιχνίδια που υποστηρίζονται από διαφημίσεις, αλλά έλα...
Ποιο πολλα διαμαντια,αλλιως με το ζωρι 4
Φοβερό παιχνίδι... μισώ τις αναδυόμενες διαφημίσεις όμως... αφαιρεί τη δυναμική του παιχνιδιού.. θα πρέπει να βάλετε μια ειδοποίηση ότι αυτό το παιχνίδι χρησιμοποιεί επίσης υψηλή μνήμη
STRIKERS 1999 Arked fmkk
STRIKERS 1999 आर्केड गेम eti
Κακό
ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ PPL
Ειναι πολυ ωραιο. Σας συνηστω να το κατεβασετε αμεσως μολις δειτε το σχολιο μου.
Ανάθεμα... μίσος διαφημίσεις...είναι πάρα πολλές..
Έκανα αναβάθμιση αλλά 4 αεροσκάφη με 2 αστέρια...αλλά όταν έκλεισα την εφαρμογή και γύρισα πίσω...όλα τα αεροσκάφη που έχω αναβαθμίσει επαναφέρουν τις προεπιλογές...πρέπει να διορθώσετε αυτό το σφάλμα
Θέλει πρόσβαση σε αρχεία.
Ήταν ένα καλό παιχνίδι μέχρι να το γεμίσουν με περισσότερα πρόσθετα lol.. Διορθώσεις σφαλμάτων;.. Ο κώλο μου.. Δόξα τω Θεώ, το ίδιο παιχνίδι είναι στο Διαδίκτυο και μπορεί να παίξει ολόκληρο το παιχνίδι δωρεάν!
Μην σου αρέσει.
STRIKERS 1999 ארקייד tnye
εξαιρετική
STRIKERS 1999 Arked fmkk
Τόσο καυτό
Διαφορετικά αεροπλάνα. Αν σας αρέσουν τα σύγχρονα αεροπλάνα, αυτό είναι καλό, αλλά μοιάζει πάρα πολύ με το αυθεντικό του 1945. Ελάχιστα γραφικά και πιο μοντέρνα πράγματα, δεν διαφέρει από το πρωτότυπο. Έχω το πρωτότυπο και το λατρεύω. Λυπούμαστε αλλά γίνεται απεγκατάσταση
ωραίο για το παλιό σχολείο
Είναι αρκετά καλό, αλλά δύσκολο να φορτώσετε τα δεδομένα σας από αυτήν σε άλλη συσκευή.
Σοβαρά σας άφησα να έχετε άδεια για τις επαφές μου...μμ όχι ευχαριστώ
πάρα πολλές προσθήκες
Παιχνίδι μάχης.....είναι η ζωή μου....
έχω πρόσβαση στα αρχεία τα πάντα στο τηλέφωνό μου ή δεν μπορώ να παίξω; απεγκαταστάθηκε αμέσως Θέλω απλώς να παίξω υπάρχουν πολλά άλλα παιχνίδια όπως αυτό χωρίς δικαιώματα
μην με αφήσεις να ανέβω επίπεδο
διασκεδαστικό και κλασικό
STRIKERS 1999 ארקייד tnye
Κόβει στη μέση αν το παιχνίδι μεταξύ των αποστολών.
Ελπίζουμε ότι μπορείτε να το ενημερώσετε για αποθήκευση εκτός σύνδεσης. Ανακάλυψα ότι αυτό το παιχνίδι δεν αποθηκεύεται εκτός σύνδεσης. Ελπίζω να γίνει. Ενεργοποιήστε το και μετά σας δώσουμε 5 αστέρια. Επομένως, γιατί χρειάζεται να έχει πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας μας. Είναι γελοίο. Μου αρέσει περισσότερο το παιχνίδι της παλιάς εταιρείας αφού το αγόρασε αυτή η εταιρεία.
Ενδιαφέρων! Proton219® Kevin LeOtis Grant®
Εντάξει
Εξαιρετικο παιχνιδι
Matchington Mansion Başsındırma lfs
Όλοι μισούν αυτό το παιχνίδι, αλλά είμαι ο μόνος που αγαπά αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό για μένα δεν με νοιάζει αν κάποιος άλλος πει ότι δεν είναι διασκεδαστικό ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ