Post by globbevacesshar on Feb 7, 2022 1:01:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dropdom - Έκρηξη Jewel ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dropdom - Έκρηξη Jewel IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code generator stamina ▞▞▞
▞▞▞ Dropdom - Έκρηξη Jewel 2022 version ▞▞▞
Obrony wieży król Strategie tlm
Ήμουν πραγματικά εθισμένος σε αυτό το παιχνίδι, αλλά όπως παρατήρησαν άλλοι, η υψηλότερη βαθμολογία μου είναι περίπου 490.000, αλλά τώρα δεν μπορώ να φτάσω ούτε στο 50.000 μετά από πολύ καιρό. Οι δεξιότητές μου έχουν βελτιωθεί, αλλά η βαθμολογία είναι χαμηλότερη. Θα απεγκατασταθεί λόγω απογοήτευσης.
Κάποτε ήταν το αγαπημένο μου παιχνίδι, αλλά η ενημέρωση το σκότωσε. Δεν είναι πλέον τυχαίο, αλλά υπερβολικά εύκολο στην αρχή και εντελώς αδύνατο αφού φτάσετε στις ~20.000. Φέρτε πίσω το παλιό Dropdom!
Πολύ καλά
Η διαφήμιση είναι ενοχλητική. Μην μπείτε στον κόπο να εγκαταστήσετε για να παίξετε
Τώρα τα επίπεδα γίνονται άπαιχτα επειδή δεν ανεβαίνουν οι επιθυμίες.
αυτό είναι ένα πολύ εθιστικό παιχνίδι, αλλά ο σύζυγός μου και εγώ το έχουμε φορτωμένο και το σκορ είναι διαφορετικό στην επινόησή του. το έχουμε ξαναφορτώσει αρκετές φορές χωρίς τύχη. παρακαλώ παρακολουθήστε αυτό το θέμα. κατά τα άλλα υπέροχο παιχνίδι.
Είναι διασκεδαστικό να σκοτώνεις χρόνο. Είναι ένα καλό παιχνίδι σκέψης.
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά το να το καταλάβω ή να ρυθμίσω το μυαλό μου στο αντικείμενο είναι μια πραγματική δουλειά
καλο παιχνιδι γιατι ειναι δυσκολο παιχνιδι... αλλα με πολυ ενοχλητους ηχους...γενικα... η μουσικη και οι ηχοι δρασης δεν ακουγονται καθολου!!!!!
Μόλις πετύχετε ένα συγκεκριμένο σκορ, το παιχνίδι συνεχίζει να σας δίνει μεγάλα μπλοκ και καταλήγετε να χάνετε, γιατί; Να προσφέρουμε άλλη μια ευκαιρία βλέποντας μια διαφήμιση.
Το πρώτο παιχνίδι κινείται με λογικό ρυθμό για να σας δώσει μια ψεύτικη αίσθηση ολοκλήρωσης.Μετά από αυτό, κινείται πολύ πιο γρήγορα και σας δίνει κακά μπλοκ για να σας σκοτώσει γρήγορα και να μεγιστοποιήσει τον αριθμό των βίντεο που πρέπει να παρακολουθήσετε μεταξύ των παιχνιδιών.
Το παιχνίδι δεν είναι πλέον ενδιαφέρον όπως παλιά...τόσο δύσκολο να νικήσω το προηγούμενο σκορ μου, αφού από αυτή τη νέα ενημέρωση το καθιστά εντυπωσιακό...απλά αισθάνεστε σαν να το απεγκαταστήσετε
Dropdom - juveeli lööklaine Mõistatusmängud gcuv
Μου αρέσει να παίζω αυτό το παιχνίδι.. είχαν ήδη πολλές διαφημίσεις που ήταν ήδη ενοχλητικές, αλλά όταν πρόσθεταν διαφημίσεις για να κάνουν παζλ, κατέστρεψε το παιχνίδι... πρέπει να κερδίσετε πόντους για να ξεκλειδώσετε τα παζλ. Αν τα κέρδισα παίζοντας, δεν θα έπρεπε να δω μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων πάνω από τα πράγματα για να την παίξω. Απεγκατάσταση παιχνιδιού.
Πολύ ενδιαφέρον. Όταν χάσεις ξαναρχίζει πάλι αμέσως.
χειροτερο παιχνιδι μην το κατευασει κανεις αυτο δεν ειναι ωραιο και του χρηστη επισης δεν του αρεσει Κινδυνος αμα κανεις το κατεβασει διαγραψτε την σας στελνω μηνυμα Γεια σας με πολλη αγαπη Νε
Είχα ξεκλειδώσει 16 παζλ επειδή παίζω τόσο πολύ και μετά παίζω τους γρίφους επειδή δεν έχουν πολλά κομμάτια και ξέρω ότι πρέπει να δω μια διαφήμιση για να παίξω κάτι που κερδίζω με πόντους; Μεγάλες διαφημίσεις για ένα παιχνίδι που ολοκληρώνεται στο μισό χρόνο. Ώρα για απεγκατάσταση
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι μέχρι που συνειδητοποίησα ότι οι προγραμματιστές στέλνουν αδύνατους συνδυασμούς μπλοκ για να συμπληρώσουν τις προβολές των διαφημίσεών τους.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά το σύστημα ανταμοιβής είναι αρκετά απογοητευτικό. Θα πρέπει να δίνεται ένα κομμάτι παζλ όταν ένας παίκτης χτυπά ένα συγκεκριμένο σκορ αντί να λαμβάνει ένα κομμάτι μόνο αν βγει ένα μπλοκ με ένα κομμάτι παζλ. Σκόραρα γύρω στο 2000 και πήρα μηδέν μπλοκ με ένα κομμάτι παζλ.
Τέλεια!!! Το καλύτερο παιχνίδι του κόσμου!, 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
Μετά από ένα συγκεκριμένο σκορ, το παιχνίδι δεν παρέχει κατάλληλα κομμάτια για να συνεχίσει να λύνει το παζλ. Μη χάνετε το χρόνο σας κατεβάζοντας αυτό το παιχνίδι.
Μου αρέσει αλλά χρειάζεται βελτίωση..
Σούπερ καλό
Το Dropdom είναι διασκεδαστικό, αλλά αν βλέπουν ότι παίρνετε το σκορ σας ψηλά, ρίχνουν ένα σωρό κάθε φορά, οπότε δύσκολα μπορείτε να κερδίσετε. Παίζεις υπολογιστή, οπότε πήγαινε να φιγουράρεις.
Διασκεδαστικό, θα ήθελα μια επιλογή αναίρεσης τελευταίας κίνησης, μερικές φορές οι κινήσεις γίνονται κατά λάθος στο τηλέφωνο.
Dropdom - Permata Ledakan Teka-teki rru
Είναι λίγο διασκεδαστικό, αλλά ο μόνος τρόπος για να πετύχετε μια αξιοπρεπή βαθμολογία είναι εντελώς εκτός ελέγχου σας (απαιτούνται τυχεροί ιδιοκτήτες). Μπορείτε να πάρετε πάνω από 2000 πόντους σε μία κίνηση για να είστε τυχεροί ή 500 πόντους για να παίξετε για μια ώρα και να μην είστε τυχεροί. Το παιχνίδι επίσης δεν σας το λέει αυτό. Πολλές διαφημίσεις. Δεν αξίζει τον χρόνο σας ακόμη και στην καραντίνα.
Εχει μεγαλα μπλοκ και ελαχιστες επιλογες σε επιπεδο τεχνικης. Ειναι γενικα ευκολο .
Ενώ ήταν πολύ καλό, τον τελευταίο μήνα κολλάει και δεν λειτουργεί πια...
Ανάμεσα σε κάθε παζλ που χτυπάω υπάρχει μια διαφήμιση. Ακόμα και όταν το τηλέφωνό μου κλείνει κατά λάθος, όταν το ενεργοποιώ ξανά υπάρχει μια διαφήμιση. Υπάρχουν διαφημίσεις παντού και είναι πολύ ενοχλητικό όταν προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι.
διασκεδαστικό παιχνίδι πρόκλησης. όχι πολύ διαφήμιση
Αυτό το παιχνίδι ήταν καλό και διασκεδαστικό, αλλά στη συνέχεια προσθέσατε για ενημέρωση με τα παζλ τώρα το παιχνίδι έχει καταστραφεί. Δεν παίρνετε κανένα σκορ όσες γραμμές κι αν καθαρίσετε, καθιστώντας αδύνατο να κερδίσω το προηγούμενο σκορ μου. Επίσης, θα διαγράψω 3 γραμμές και, στη συνέχεια, θα προσθέσει 4 γραμμές καθιστώντας βασικά εντελώς άσκοπο να προσπαθήσετε να διαγράψετε πολλές γραμμές ταυτόχρονα. Το παιχνίδι θα γινόταν πιο δύσκολο, αλλά τουλάχιστον θα έπαιρνες περισσότερο σκορ με την πάροδο του χρόνου, κάνοντας τα μεγάλα παιχνίδια να άξιζε κάπως τον κόπο, αλλά τώρα δεν έχει νόημα. Διορθώστε το παιχνίδι σας παρακαλώ
Εντάξει παιχνίδι, αλλά ενοχλητικό όταν τα πας καλά και μετά στέλνει γραμμή μετά από γραμμή 3 και 4 δίνοντας άλλη επιλογή από το να χάσεις.
Πάντα χάνω περίπου 300 με 400 mlines γιατί μετά αρχίζω να λαμβάνω 3 ή 4 μπλοκ μεγέθους.. είναι σκόπιμη προσπάθεια
Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι για πάνω από ένα χρόνο. Εξακολουθώ να επιστρέφω για να παίζω περιοδικά. Μου άρεσε η απλότητα που μπορούσα να παίζω και να σταματάω όποτε, χωρίς επίπεδα, μόνο ένα υψηλό σκορ, το οποίο τώρα έχει φύγει. 😣 Επιπλέον, η προσθήκη ενός άλλου παιχνιδιού χωρίς εισαγωγή ή εξήγηση είναι απλώς λάθος. Έχω δει πολλές κριτικές ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να παίξουν το παιχνίδι πτώσης χωρίς να ολοκληρώσουν το παζλ. Πατάω το πράσινο κουμπί αναπαραγωγής και παίζω στο Drop. Αλλά δεν ξέρω τι σημαίνει να μαζεύω τα κομμάτια με παζλ πάνω τους.
πανος
Υπέροχο παιχνίδι, πάρα πολλές διαφημίσεις.
Μου αρέσουν και οι δύο πτυχές του παιχνιδιού. Ήμουν πρόθυμος να ανεχτώ τις διαφημίσεις. Το να χάσω ένα παζλ, επειδή κατά λάθος πήγα στο άλλο μέρος του παιχνιδιού, ήταν πέρα για πέρα ενοχλητικό. Θα βρω άλλο παιχνίδι. Ήξερα ότι είχα κάνει ένα επίπεδο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ άσχημα, όταν δοκίμασα ξανά χωρίς διαφημίσεις.
θα ήταν διασκεδαστικό αν μπορούσατε είτε να το επιβραδύνετε για αρχάριους είτε να αλλάξετε τα επίπεδα πρόκλησης. ναι, ο χρονισμός και το άγγιγμα είναι σοβαρά εκτός λειτουργίας σε αυτό το παιχνίδι. θα ήταν πολύ διασκεδαστικό αν επιλύονταν αυτά τα τρία προβλήματα.
Dropdom - Permata Ledakan Teka-teki rru
Τα παζλ είναι διασκεδαστικά, αφού ένα παιχνίδι πόντους σου δίνει μηδενική ευκαιρία να πας να δώσεις μόνο τα μεγαλύτερα μπλοκ....
Καλό ΠΑΙΧΝΙΔΙ χωρίς διαφημίσεις Ο ήχος του φόντου είναι πολύ ωραίος και το παιχνίδι είναι απλό
Πολύ πιο δύσκολο από ό,τι πίστευα ότι θα ήταν. Πολύ πλάκα όμως.
δυσκολο αλλα ευχαριστω οξυνει την αντιληψη
μπράβο
Ωραίο και εθιστικό παιχνίδι.
Η διαφήμιση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είναι πραγματικά καλή, προσπαθήστε να την αφαιρέσετε.
Αυτό το παιχνίδι παλιά ήταν καλό. Τώρα δεν μπορεί να κερδηθεί μετά από περίπου 1000 πόντους. Στη συνέχεια, μόνο μεγάλα μπλοκ γεννιούνται και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα.
Θα του έδινα 5 αστέρια αλλά χωρίς νέες ενημερώσεις ή τρόπους για να ανέβεις επίπεδο...αυτό το παιχνίδι έχει γίνει βαρετό. Έχω τελειώσει όλα τα παζλ, οπότε τώρα δεν έχω πολλά άλλα που μπορώ να κάνω εκτός από το να παίξω για το καλό... έλα, πρόσθεσε μερικά πράγματα σε αυτό ήδη!