Post by globbevacesshar on Feb 7, 2022 0:36:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Egg Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Egg Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib rohkem kristalle ▞▞▞
▞▞▞ Egg Wars 2022 version ▞▞▞
See mäng on parim mäng, kuid see jääb maha ja kui ma üritan inimest tappa, läheb see ümber
mängijabaas koosneb peaaegu täielikult räbalatest 9-aastastest trollidest, kes lihtsalt hävitavad su all oleva ploki, et sind tappa isegi samas meeskonnas, kes varastasid mu tõrjuva teemantmõõga mu rinnast välja ja mind tapeti, sest su kuradima tasemed sunnivad sind kas. jää rauda kogumas jooksva muna juurde või saad surma, sest su saast tiim sunnib sind. mida ma ütlen on moderaatorid jeesus Sellest on paar kuud möödas ja see on ikka veel saast.. (6/2/20) See on endiselt probleem
Mulle meeldib see mäng, kuid SEE ALATI EI TOHI MUL MÄNGIDA JÕUALIKULT. KÕIK MÄNGUD, MIDA OLEN MÄNDANUD, LASID MUL ÜHENDUSEST VÕTTA. SELLE TÄIELIK PRIS.
Ma mõtlen, et ma ei saa sisse, annan endast parima, et sisse saada, kuid ma ei saa andmeid kustutada, kuid see töötab ikkagi!!! KUI TAHAD 5 tärni, PEATE SELLE KURITU MÄNGU PARANDAMA
Ma armastan seda mängu ja ma ei usu, et sellel midagi viga oleks. Kui arvate, et midagi on valesti, siis olete arvatavasti üle mõelnud. Suurepärane mäng
Teate, mis see on imeline, kuid põhjus, miks ma sellele 4 tärni andsin, on see, et see vajab Gcubesi mõneks ajaks, see tähendab, et saate osta kullast raua ja teemandiga asju, aga ka eksklusiivseid asju, mis maksavad Gcubesi, mis maksavad päris raha, mis pole hea
Parim mäng üldse
Selle mängu omanikud on väga head, kuid ma tahan, et see värskendaks, palun värskendage seda. Ma tahan uusi kaarte, see on kõige lahedam mäng, mida ma olen seda pikka aega mänginud.
Mulle meeldib, aga probleem on selles, et palun tehke sellest nagu voodisõdade kõndimine, kukud munasõjas, palun tehke nii, et me kõndides ei kukuks, aga kõik on hästi thx
Egg Wars Macəra nwio
Minu putsi
Ma peaksin andma talle 5 tärni, kui vaenlane ründab ja mäng hakkab maha jääma, miks ma annan talle 2 tärni
See on hea, kuid ma tahan, et sellel oleks kiire paigutusplokk nagu bedwars ja ma kukun pidevalt, kas saate turvaliigutusi teha pls, ma annan 4 tärni
3, sest ma pean kustutama. Minu mängud ja see oli väga lõbus, kuid me peame oma lemmikmängud kustutama, nii et ma annan sellele 3 tärni, nii et pean taaskäivitama
Keegi kudes täis teemantrüüs pluss mõõk ja pritsmejoogid plz keela em plz
Ma annan sellele mängule ainult kaks tärni, sest. Esimesel päeval jookseb see sujuvamalt, teisel päeval mängin uuesti seda mängu liivakasti ekraan hangub ja seda ei saa avada
Mängus on üks probleem, kui jääme tühjaks, meil pole platvormi, seega lisage platvorm
Do Not Fall .io Zręcznościowe jyhl
See on nii kena näpunäide selle mängu otse-eetris jaoks, hüvasti? 😊😊😊❤❤❤❤🎁
Mulle meeldib ka see, et sina/u sama asi, mis mulle meeldib, et sulle meeldib oma avatari kostüümida ja meeldib vestelda ning kõik armastavad ka soomust ja dimand-mõõka, see on väga tugev, ma ei näe reklaame, nii et see muudab mängu .Jätka samas vaimus
Aitäh, et mind häirisite. Tavaliselt mulle see mäng meeldib, kuid ühendus katkeb pidevalt ilma põhjuseta. Minu wifi oli NII hea ja suurepärane, kuid siiski LAHETUS.
Esiteks meeldib mulle, kui kustutate mängu kõik oma krediitid ei kustutata, teiseks ma vihkan funktsioone, graafikat, kolmandaks vihkan seda, kui mängite, neljandaks on sellel väike viivitus ja see on viimane näpunäide, mida ma pean andma ma tõesti tahan rohkem relvi ja relvastust
Egg Wars Macəra nwio
Ma ei tea, miks block man go ei värskenda oma muid mänge peale bedwarsi ja saab mängida 60 kaadrit sekundis
Egg Wars სათავგადასავლო shk
Viga mängus iga kord, kui saan ainult 1 kaardi, ma ei saa teisi kaarte ainult 1 iga kord, palun paranda see viga, muidu on see nii tüütu, et mäng on nii hea, nii et palun paranda see viga
Kui keegi soovib oma sõbraga lõõgastumismängu mängida, on see mäng parim, kuid kui jooksed ja hüppad bridžisse, lähed mõni aeg küljele ja sa kukud, nii et ära jookse ja hüppa bridžisse ning järgmises värskenduses lisage palun veeämber.
Egg Wars Äventyr ltfo
Ma soovitan seda mängu, kuid ma ei soovita seda väga. Sa ei saa. Muutke oma sugu ja asjade murdmiseks kulub natuke aega. Ja pluss on see, et SAATE AINULT pidurdada KLOKSE, MIDA RAHAGA SAADA VAJA. Kuid see on lõbus mäng, kuid see on teie hoiatus.
See oli tavaline mäng, mida olen ka näinud, kuid see oli veidi mahajäänud ja segane ning ka väljakutsed on rasked
Väga hea, kuid see jääb väga maha ja ma pean nuppu vajutama 15 korda, nii et kui soovite, et see ette jääks, tehke viga!!
Lõbus mäng, kuid tõesti tüütu. See ei saa lubada mul ametlikku mängu asja nii saada
SEST ME ei saa voodisõdasid sisse osta, kui mängule lisatakse värskendus, nii et ma mängin seda
mäng on hea, kuid reageerimine on aeglane, kui ploki asetamine ei ilmu, on probleem rakenduses või minu telefonis
Hindan seda 5-ga väga lõbusalt ja olen nii uhke, kui võidan tänu inimesele, kes selle lõi
Laadimine võtab nii kaua aega juhtnupud ei reageeri kohe see tõrkeb see tapab mind kui ma saaksin 0 pilku pöörata
emmed
Andsin viis tärni, sest see on armas mäng, mida ma kunagi mängin
Ma armastan seda mängu, kuid võite lisada meeskondliku võitluse nagu sinine ja punane meeskond
Mulle meeldib see natuke, kuid seal on palju viivitust, kas saate selle parandada
Lõbus mäng, aga ma kurdan, miks ei võiks meil olla lisa meeskonnakaaslasi või mängida samade mängijatega? See ei ole aus
Mäng on hea, kuid probleem on meeskonnatöö, keegi ei tee meeskonda, kui meeskonnaliige on surnud, siis teine liige võtab tema esemed ja ära tagasta pls lisage häälvestluse võimalus
Andsin sellele kaks tärni, inimesed olid liiga karmid! Isegi kui teil pole midagi, tapavad nad teid ikkagi
selle mängu looja on see hea mäng, kuid ma jätkan tõrgetega, ole tore, kui saate selle parandada, palun aitäh
mis lahti on mu isa ya yoyo ma olen boss hahaha ma olen boss
Egg Wars სათავგადასავლო shk
see mäng pole halb, kuid sellel on mõned vead
Ma vihkan seda nii väga, et see on nii labane, nagu ma loodan, et parandate tõrked ja palun lisage rohkem asju, näiteks nähtamatus, et ma sureksin, kui mängiksin seda nõmedat mängu!!
Väga lõbus mäng, kuid andsin sellele 3 tärni becos 1. sa võtad damige, kui kuded kõrgel platsil 2. nii paljud mängijad ütlevad teistele mängijatele halvasti 3. ma ei saa seda alla laadida 4. miks saab teie meeskond tappa ja meeskonna mat5 . On häkkereid, keda ma ei näe, kuid mõnel mängijal on neid kuus. Sa ei saa oma swod'i või kirvest uuendada, palun parandage see ja ma annan 5 välja 5 tärni Okei Hüvasti ...... ma ei ütle oma nime okei paranda see!!!?
Esimene on minecrafti munasõdade rebimine hüpikslist. teiseks mäng on halb parkour on halb ender perl väga halb graafika nii halb ja see käivitab 1mil asju, mis käsivad sul rumalat mängu hinnata
Lahe, kuid veidi aeglane ja see mõjub PvP-le ja kiirussildadele
Ummm.. see mäng pole nii hull, aga kõik näevad seal välja nagu prügikast alati langevad, ma annan teie mängule 3 tärni ainsa võimaluse
Pole parim, aga väga hea